Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hallsta IK P2016

Följ

P2016

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hallsta IK
Fotboll
P2016

Match

Hallsta IK P10

Sparbankens IP Konstgräs
3 maj 2020
14:00

BKV Norrtälje Blå

Referat

Referat: Hallsta IK P10 - BKV Norrtälje Blå

Idag spelade vi första matchen för säsongen på hemmaplan i Hallstavik. Dagen bjöd på omväxlande sol, regn och åska. BKV Norrtälje P10 stod för motståndet denna dag.

1a halvlek startade vi mkt nervöst då killarna hade lite premiärnerver. (Även vi ledare kan erkännas). Forwards pressade inte så högt och hårt som vi hade hoppats på. BKV tog tillfället i akt och kunde göra första målet. Sista 5 min i sista började det släppa lite med nervositeten hos killarna, och vi började lira bollen snabbare.

I första paus tog vi ett snack om vikten att låta bollen göra jobbet dvs passa snabbare och göra sig passningsbara utan boll.

2a halvlek började mkt bättre och ett par snabba bollar kan sättas i mål bakom målvakten i BKV. Lite för mkt långskott dock från våran sida. Vi använder backarna bra i uppspelen och även Melvin i målet får vara delaktig. Ett par riktigt bra räddningar från nära håll. På himmlen börjar ett oroväckande åskväder visa sig men än så länge håller regnet sig borta.

Inföe 3e pratar vi fortsatt om vikten att välja rätt läge för skott dvs helst INTE från halva planen, då det finns spelbara forwards på kanterna. Och att vi inte ska stressa fram avslut utan vara kalla och trötta ut dom.

3e halvlek. Vi startar med högt pressspel från forwards vilket resulterar till många misstag från BKVs backar. Vi kan enkelt bryta och erövra bollen och målet kommer tätt därefter. Nu har det även börjat regna ??
Hela 3e kan man säga att vi äger totalt. Ett par riktigt snygga inspel från kanterna som kan skarvas in bakom målvakten i BKV. Mkt bättre rull på bollen från kant till kant. Detta spel öppnar då upp för våra snabba gossar som skakar av sig markeringarna lätt och kommer fria med boll ofta.

Så summa summarum är en match vi kontrollerar i stort, med undantag av de första 10 min. Som en premiärmatch får vi vara mkt nöjda med killarna på planen. Vi jobbar vidare på träningarna framöver mkt kan bli bättre men detta slipar vi på tills nästkommande match!

Tränarna/Ledarna Hallsta IK P10.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Amed Deniz 1 0 0 0 0 0
Edwin Abrahamsson 1 0 0 0 0 0
Elias Hallingström 1 0 0 0 0 0
Freddy Smedberg 1 0 0 0 0 0
Josef Yli-Länttä 1 0 0 0 0 0
Ludwig Abrahamsson 1 0 0 0 0 0
Noel Lauri 1 0 0 0 0 0
Oliver Nyman 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien